Digipet X

Digipet X
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Ocak 2016

Rol yapma oyunları, bu türü bilmeyen bir oyuncunun olmadığı bir türdür, bu yüzden burada durmayacağız. Tamagotchi veya evcil hayvan bakımı oyunları, ülkemizde çok daha sonra ortaya çıkan bir oyun yönelimi, ancak yine de muazzam bir popülarite kazanmayı başardı.
Yeni macera oyunu Digipet X, WindBeast Games stüdyosu tarafından geliştirildi ve bu iki türü tek bir projede birleştirmeye karar verdi.
Oyun süreci, kendi evcil hayvanınızı yaratıp büyütmeniz gerektiğiyle başlar, bu kolay bir iş değildir çünkü karakteri fazla besleyebilir ve her şey altüst olabilir. Ama eğer görevi başarırsanız, oyun dünyasını keşfe çıkabilirsiniz. Düşüşler, ganimet arayışları, kahramanın geliştirilmesi ve tüm alışık olduğumuz RPG ögeleri mevcuttur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDigipet X

PREMIUM SATIN ALIN

v10.0  Orijinal

28.01.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Digipet X üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı