Çift Yüzlü Mahjong Kleopatra

Çift Yüzlü Mahjong Kleopatra
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    26 Nisan 2015

Herkesin bir şekilde aşina olduğu, tek kişilik popüler bir Çin oyunu olan Mahjong, heyecan verici bir solitaire oyunudur. Orijinalin aksine, burada zafer, taşların rastgele yerleştirilmesine bağlıdır.
Çift Yüzlü Mahjong Kleopatra'nın yaratıcıları, bizi antik firavunlar ve Kleopatra döneminin Mısır'ına götürüyor, muhtemelen onun için oynayacağız. Bu eğlencenin bu sıcak bölgelerde nasıl ortaya çıktığı bir gizemdir. Oyunseverleri, benzer olmayan değil, bu bölgeye özgü işaretleri arayarak kompozisyonları çözmeleri gereken 150'den fazla seviye bekliyor.
Güzel grafikler ve çok sayıda lokasyonun yanı sıra, bu eğlencenin hayranlarını sevindiren bir diğer özellik de artık blokları iki taraftan arayabilmenizdir. Ekrana kaydırarak, piramit kolayca çevrilebilir, bu da hangi kombinasyonları bulmanın sizin için daha uygun olduğunu keşfetmenizi sağlar. Kariyerin yanı sıra, basit bir ayar ile ihtiyaçlarınıza göre oyun koşullarını hızlıca oluşturmanıza yardımcı olan bir tekli mod da mümkündür.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÇift Yüzlü Mahjong Kleopatra

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2  Orijinal

26.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Çift Yüzlü Mahjong Kleopatra üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı