Drag Yarışı 2015

Drag Yarışı 2015
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Mart 2015

Drag yarışı, Batı'da en popüler yarış türlerinden biridir ve son zamanlarda bizde de dikkate değer bir ilgi görmektedir. Kısa mesafelerde yapılan yarışlar sayesinde, sürücüler güçlü otomobiller kullanarak oldukça dinamik bir şekilde yarıştıkları için birçok hayran çekmektedir.
Bilgisayar oyunu geliştiricileri, elbette bu kadar popüler bir otomobil yarışı türünü göz ardı edemezdi ve bu konuda birçok proje ile karşımıza çıkmaktadırlar.
Drag Yarışı 2015 - drag yarışı tarzında bir arcade yarışı, güzel grafikler ve zengin bir araç filosuna sahip. Bu oyunun özelliği, alışılmışın dışında pist seçimidir; şehir sokaklarında hız yapmanın yanı sıra, karla kaplı pistlerde yarışma şansınız da olacak ve bunun için SUV'lar kullanabileceksiniz. Drag Yarışı 2015'teki tüm araçlar Android için kişiselleştirilebilir ve yükseltilebilir, bu da oyuna şüphesiz ekstra bir ilgi katacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDrag Yarışı 2015

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3  Orijinal

19.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Drag Yarışı 2015 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı