Dragon Blaze

Dragon Blaze
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    23 Mayıs 2019

Oyun geliştirici stüdyosu GAMEVIL, öncelikle çok oyunculu strateji ve rol yapma oyunları sayesinde mobil cihaz sahiplerine oldukça tanıdık. Bu türlerin Android platformunda oldukça geniş bir şekilde temsil edilmesine rağmen, GAMEVIL indirme sayıları açısından lider konumda. Ne yazık ki, bu geliştiricinin son projeleri, birbirine çok benzer hale geldi ve oyuncuların ilgisini kaybetmeye başladı. Ve işte GAMEVIL, oyun mekaniklerine tamamen yeni bir yaklaşım ile yeni bir projeyi piyasaya sürdü.

Dragon Blaze, felakete uğramış bir masal dünyasında geçen etkileşimli hikaye tarzında bir rol yapma çevrimiçi oyunudur. Siz, ejderhalarla savaşmak için çağrılan eski bir soyun son temsilcisi olarak, savaşa son vermek zorundasınız. Ayrıca, çok oyunculu rol yapma oyunlarının alışılmış unsurları olmadan da olmaz, bu arada türün hayranları Dragon Blaze'de birçok yeni ve ilginç şey bulacaklar.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDragon Blaze

PREMIUM SATIN ALIN

v6.2.0  Orijinal

23.05.2019 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
0%

Oylar: 1

v4.2.7  Orijinal

Yorumlar ile Dragon Blaze üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı