Bir Çizgi Adam Çiz: Taslak Defteri

Bir Çizgi Adam Çiz: Taslak Defteri
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Temmuz 2015

Android cihaz sahiplerinin büyük ihtimalle Draw a Stickman adlı çizgi karakterler hakkında olan macera oyunları serisi ile tanışıklığı vardır. Bu seri, yaratıcı oyuncular arasında en fazla popülariteyi kazanmıştır ve bu oldukça anlaşılır; çünkü oyunda asıl vurgu yaratıcılığa yapılmıştır. Draw a Stickman'da sizi hiçbir şey sınırlamaz, önünüzde sadece boş bir tuval ve bir dizi araç vardır, geri kalan her şey hayal gücünüze bağlıdır, kahramanlar ve karakterler yaratın, onları donatın, onlara maceralar ve zorluklar kurgulayın; istediğiniz her şeyi yapın.
Bir Çizgi Adam Çiz: Taslak Defteri - Draw a Stickman serisi için sanat eklemesi, burada siz taslaklar, eskizler, kahramanlar, olaylar yaratabileceksiniz. Elde ettiğiniz her şeyi deneyin ve ardından kendi takdirinize göre çalışmanızı serinin herhangi bir oyununda kullanın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
4.8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunBir Çizgi Adam Çiz: Taslak Defteri

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1.167   Orijinal

15.07.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Bir Çizgi Adam Çiz: Taslak Defteri üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı