Scooby Doo: Seni Seviyoruz!

Scooby Doo: Seni Seviyoruz!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Mayıs 2015

Scooby Doo - ana karakterleri dört genç ve konuşan köpek Scooby olan bir dizi animasyon dizisi ve uzun metrajlı film. Dizi ilk kez 1960 yılında yayınlandı ve o zamandan beri büyük bir popülariteye sahip, oyun endüstrisinin gelişmesiyle birlikte dizi karakterleri sanal dünyaya geçti.
Scooby Doo: Seni Seviyoruz! - ünlü seriden esinlenilmiş bir arcade bulmacası, hikaye sadık dostun Shaggy'nin korkunç bir mezarda hapsolmasının ardından başlıyor ve senin görevin ona yardım etmek. Oyunun her seviyesi tuzaklar ve canavarlarla dolu karmaşık bir labirentten oluşuyor, senin görevin Scooby için bir yol açmak ve dostuna ulaşmak, bu arada tüm tuzaklardan kaçınmak ve zombiler, mumyalar, vampirler ve mezarın diğer sakinleriyle karşılaşmamak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
6.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunScooby Doo: Seni Seviyoruz!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.7  Orijinal

19.05.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Scooby Doo: Seni Seviyoruz! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı