Driver XP

Driver XP
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    11 Mart 2015

Driver XP, Android için arcade yarış oyunudur ve geliştiricileri, popüler Need for Speed yarış serisinden ilham almış gibi görünüyor. Driver XP, ünlü "büyük kardeşi" olan oyundan en iyi unsurları almış: birbiriyle bağlantılı birçok etkileyici lokasyona sahip devasa bir oyun dünyası, birçok modda dinamik yarışlar, suçlunun peşine düşme, drift, rakiplerle yarışlar ve daha fazlası, BMW 3, Chevrolet Camaro, McLaren, Aventador ve diğerleri gibi onlarca lisanslı araç, geniş modifikasyon ve stilizasyon imkanları, hasar sistemi, çok oyunculu yarışlar, çeşitli görevler ve misyonlar. Gerçekçi ses efektiyle birleşen oldukça hoş grafikleri ile hız ve adrenalinin atmosferine dalmayı sağlıyor.
Driver XP, elbette ki ünlü serinin gerisinde kalsa da, mobil platformlarda bu türün en iyi oyunlarından biri olarak adlandırılabilir. Arcade yarışlarının hayranları ve otomobil modifikasyonu sevenler için oyun gerçek bir hediye olacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDriver XP

PREMIUM SATIN ALIN

v1.11  Orijinal. Mod

11.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Driver XP oyunu için önbellek: arşivden klasörü sdcard/Android/obb dizinine çıkarın
- şöyle olmalı: sdcard/Android/obb/com.momend.driver
- çıkarılmış önbelleğin boyutu 55 MBdır
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Driver XP üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı