Ducati Yarışı

Ducati Yarışı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Ekim 2015

Ducati Yarışı - harika güçlü bir simülatör, android'de motosiklet yarışları - basit ve gerçekçi! En pahalı ve şık Ducati motosikletini seçin ve heyecan verici yarışlara başlayın. 2011 model 6 motosiklet seçeneğiniz olduğunu belirtmek gerekir. Tüm detaylar ayrıntılı ve çok gerçekçi bir şekilde çizilmiş, böylece hissiyat - sanki gerçekten motosiklet sürüyormuşsunuz gibi! Ayrıca, oyunun muhteşem fiziği - dönüşlerin, çukurların, kaymaların ve diğer yolunuza dair tüm inceliklerin "zevklerini" hissedeceksiniz! Ve ses desteği - hiç de fena değil. Her modelin kendine özgü bir sesi var. Yani zevk - deniz, hatta belki okyanus!
Ayrıca, oyunda her biri kendine özgü yüzeye, zorluk seviyesine ve çevresel manzaraya sahip birçok pist bulunmaktadır. Ve son olarak - zevkinize göre bir mod seçin - ya düz yollarda ve şampiyona kapsamında pratik yapın ya da sonsuz çöl ve dağ yollarında dolaşın - her şey istediğiniz gibi!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDucati Yarışı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.18  Orijinal

23.10.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Ducati Challenge oyununa ait önbellek: arşivden çıkartılan klasörü şu şekilde yerleştirin: \/Android\obb\
- şu şekilde olmalı: \/Android\obb\it.dtales.DucatiChallengeFree\
- açılmış önbellek boyutu 135 MB
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ducati Yarışı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı