Duckpocalypse VR

Duckpocalypse VR
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Şubat 2017

Mobil platformlar için artırılmış gerçeklik teknolojisi giderek daha popüler hale geliyor ve bu nedenle VR desteğine sahip basit arcade oyunları bile piyasaya sürülüyor, çünkü neredeyse tüm son cihazlar bu işlevin teknik gereksinimlerini karşılamakta yeterince başarılı.
Duckpocalypse VR adındaki yeni oyun bizi uzak bir geleceğe götürüyor, insanlığın nükleer bir savaş başlattığı ve gezegeni neredeyse yok ettiği bir geleceğe. İnsanlar savaşla meşguldü, bu nedenle neden olduğunu bilmediğimiz bir sebepten dolayı, yardımcı robotlar yaratma kararı alındı, bu robotlar bir şekilde ördek şeklini aldı ve kısa süre içinde yaratıcılarından çok daha zeki hale geldiler ve kendi hayatlarını yaşamaya başladılar, şiddetli yöntemlerden de kaçınmadılar. İşte bu tür robotlardan birinin rolünde oynamanız gerekecek.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunDuckpocalypse VR

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1  Orijinal

6.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Duckpocalypse VR üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı