Available in English

Zindan Macerası: Kahraman Ed

Zindan Macerası: Kahraman Ed
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Şubat 2015

Roguelike - 30 yıl önce ortaya çıkan rol yapma oyunlarının alt türü, ancak hala klasik RPG'lerde en popüler yönlerden biri olmaya devam ediyor.
Zindan Macerası: Kahraman Ed, Android için klasik roguelike hayranlarını mutlu edecek bir rol yapma oyunudur. Mevcut kahramanlardan birini seçerek yeraltı dünyasında tehlikeli ve heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Önünüzde, kilometrelerce rastgele oluşturulmuş yeraltı labirentlerinde unutulmaz bir macera, onlarca çeşit canavar, eserler ve hazineler, sırlar ve bulmacalar, yüzlerce çeşit silah ve zırh, sihir ve yetenekler, tonlarca çeşitli ganimet sizi bekliyor. Oyun, türün en iyi geleneklerinde minimalist grafiklerle yapılmıştır; çünkü ana vurgu oyun sürecine ve hata yapma hakkının olmamasına yöneliktir, öldüğünüzde her şeye yeniden başlamak zorundasınız. Farklı zorluk seviyeleri, her oyuncunun kendine uygun bir seçenek bulmasını sağlayacaktır.



 

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZindan Macerası: Kahraman Ed

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.6  Orijinal

17.02.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
50%

Oylar: 2

Benzer üzerinde Zindan Macerası: Kahraman Ed

Yorumlar ile Zindan Macerası: Kahraman Ed üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı