Zindan Kaşifi

Zindan Kaşifi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    15 Ekim 2016

Zindan Kaşifi - ortaçağ tarzında heyecan verici bir piksel aksiyon oyunudur. Bu projenin oyun mekaniği, roguelike ve aksiyon arcade arasında bir şeydir. Oynamak için 30'dan fazla mevcut karakterden birini seçeceksiniz ve tüm kahramanlar sınıflara ayrılmıştır, her biri kendine özgü yeteneklere sahiptir. Oyun olayları, sonsuz odalardan oluşan bitmek bilmeyen zindanlarda geçmektedir. Tüm odalar, hem hazine hem de daha az hoş şeylerle doludur. Kurnaz mezar soyguncuları, zengin zindanları öğrendikten sonra değerleri ele geçirmeye karar verirler, sizin ise hırsızlığı engellemeniz gerekecek.
Oyun mekaniği, lineer unsurları ve taktiksel anları birleştirir, bu da tüm hamlelerinizi düşünerek yavaşça planlamanızı sağlar, ancak bazen karar vermekte acele etmeniz gerekir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunZindan Kaşifi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.4  Orijinal

15.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Zindan Kaşifi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı