Emilly Karanlıkta

Emilly Karanlıkta
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    18 Mart 2015

Emilly Karanlıkta - çok karanlık ve atmosferik bir oyun, Emily adında bir kızın sıradışı yolculuğunu anlatıyor. Bir gün, burada nasıl bulunduğunu ve neden olduğunu hatırlamadan ormanda kendini buluyor. Korkmaya karar verdiğinde, beklenmedik bir atış tüm sorunları geçmişte bıraktı. Kahramanın ölmesi gerektiği görünüyordu, ama etrafında bir labirentin duvarları vardı, bazı özellikleri Keltlerin veya eski kabilelerin yapımına dair ipuçları veriyordu. Belki de gerçekten öldü ve bu bir öteki dünya. Işık kaynakları olmadan, Emily bu tuzaktan çıkış yolu bulmaya karar verir, neredeyse hisleriyle bu cehennemden çıkış yoluna başlar.
Canavarlara anahtarları ve kapıları korumak için kızın kendi kanını kullanarak 'ateş etmesi' gerekecek. Kaybettiği kan miktarı, kızın sağlık durumunu düşürerek tepki verecektir. Diğer insanlarla yapılan az sayıda karşılaşma ve nadir parşömenler, olan bitenin sır perdesini yavaşça aralayacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunEmilly Karanlıkta

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

18.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Benzer üzerinde Emilly Karanlıkta

Yorumlar ile Emilly Karanlıkta üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı