İmparatorun Zarları

İmparatorun Zarları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Mart 2016

3 Krallık Kahramanları - bir zamanlar oldukça popüler olan çok oyunculu bir rol yapma oyunu, olaylar antik Çin'de geçmektedir. Ülke iç savaş halinde ve üç kahraman sürekli bir mücadele vererek ülkeyi tek bir bayrak altında birleştirmeye çalışmaktadır. Sonrasında 3 Krallık Kahramanları esinlenerek bir dizi klon piyasaya sürüldü, bunlar arasında mobil cihazlar için sadeleştirilmiş versiyonlar da bulunmaktadır, ancak görünüşe göre oyunun atmosferi hala yaşıyor; geliştiriciler tekrar ona dikkat çekti.
İmparatorun Zarları - 3 Krallık Kahramanları'ndan esinlenen bir masa üstü sıra tabanlı strateji oyunudur ve oyun süreci ünlü rol yapma oyununa oldukça uzak görünse de, hayranlar sevdikleri karakterleri ve hikaye hatlarını kolayca tanıyacaklardır. Genel olarak bu masa oyunu klasik oyun mekaniklerine dayanmakta ve oyun deneyimini kavramak zor olmayacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunİmparatorun Zarları

PREMIUM SATIN ALIN

v3.1.1  Orijinal

13.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile İmparatorun Zarları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı