Empire Deluxe Mobil Sürüm

Empire Deluxe Mobil Sürüm
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Ağustos 2019

Empire Deluxe - zamansız Civilization'a rakip olarak yaratılmış kült bir sıra tabanlı stratejidir. Genel olarak projeler oldukça benzerdi, çünkü her iki oyundaki ana hedef, oyun dünyası üzerinde tam kontrol sağlamaktı, bu arada insan yaşamının tüm alanlarını sürekli geliştirmek ve rakip fraksiyonları ve klanları köleleştirmekti. Oyunların en büyük farkı, Empire Deluxe'in, Civilization'a kıyasla, belirlenen görevi askeri bir çözümle daha fazla yönlendirmesidir. Empire Deluxe'de emrinizde daha fazla birlik ve bunları kullanma fırsatınız olacak.
Empire Deluxe Mobil Sürüm - tam anlamıyla orijinalinin bir portu olan o sıra tabanlı stratejinin mobil versiyonu, böylece artık mobil cihaz sahipleri de klasikle tanışma fırsatını bulacak.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
7 kullanıcı değerlendirmesi
6.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunEmpire Deluxe Mobil Sürüm

PREMIUM SATIN ALIN

v1.13  Orijinal

27.08.2019 - Yamanın sunduğu bazı sorunları düzeltin, özellikle iş uyarı metin alanı ve şehir adı metin alanıyla ilgili çökme sorunları.
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 3

v1.1  Orijinal

Yorumlar ile Empire Deluxe Mobil Sürüm üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı