İmparatorluk dönemi

İmparatorluk dönemi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Ekim 2016

Çok oyunculu çevrimiçi stratejiler, mobil platformlarda en yaygın sunulan türlerden biridir, ancak türün hayranları için büyük bir üzüntü kaynağı olarak, bunların büyük bir kısmı popüler projelerin sadece kopyalarıdır. Ancak, oldukça yüksek kaliteli, birçok yeni fikir ve çalışmadan yararlanan bağımsız geliştirmeler de bulunmaktadır; işte bu tür oyunlardan biri, Empire era adı verilen çok oyunculu çevrimiçi oyundur.
Genel olarak Empire era, yine bir çevrimiçi stratejidir; amacınız, dünya genelinden oyuncularla savaşarak kaynaklar ve bölgeler için mücadele etmektir. Ancak oyunun genel sunumu, grafikler, hikaye akışı ve oyun mekaniği açısından ayrı bir övgüyü hak ediyor. Ayrıca, oyunun yaratıcıları, bu türde daha önce hiç görülmemiş birçok yeni fırsat ve fikir sundular.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
3
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunİmparatorluk dönemi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.3.0  Orijinal

6.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile İmparatorluk dönemi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı