Eurosport Kayak Challenge 16

Eurosport Kayak Challenge 16
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    01 Aralık 2015

İşte takvim kışı geldi ve sonuç olarak gün geçtikçe çeşitli kış sporları sezonları açılmaya başlayacak. Tabii ki oyun geliştiricileri de geri durmadı ve sürekli olarak yeni simülatörler piyasaya sürüyorlar.
Eurosport Kayak Challenge 16 - kelime anlamıyla bir kayak simülatörü. Başlamadan önce, kendi sporcunuzu yaratma, ona ekipman, kayak, sopalar, kask ve diğerlerini seçme fırsatını elde ediyorsunuz, ardından tabii ki yarışmalara katılmaya başlayabilirsiniz. İşte burada en heyecanlı kısım başlıyor, tüm oyun parkurlarının gerçek mevcut karşılıklarına göre modellenmiş olması. Yarışmalar birkaç modda gerçekleşiyor; Dünya Kupası aşamaları, bu aşamalarda kazanmanız durumunda Kristal Küre'yi alacaksınız. Tekil yarışmalar, bunların sonuçlarıyla kendi rekorlarınızı diğer oyuncuların başarılarıyla karşılaştırma imkanı bulacaksınız. Ve tabii ki Eurosport Kayak Challenge 16'nın resmi yarışmalarında en iyi çevrimiçi spor temsilcileriyle yüz yüze rekabet edeceğiniz çevrimiçi mücadeleler.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunEurosport Kayak Challenge 16

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

1.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Eurosport Kayak Challenge 16 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı