Kötü Araç: Zombi Kıyameti

Kötü Araç: Zombi Kıyameti
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Şubat 2017

Kötü Araç: Zombi Kıyameti adlı yeni aksiyon yarışının hikayesi özgünlükten yoksun, yazarların planına göre tehlikeli bir virüs gizli bir laboratuvardan sızdı ve dünyaya yayılarak insanları yürüyen ölüler haline getirmeye başladı. Siz ise bir tesadüf sonucu salgının merkezinde bulundunuz ve artık yapacak bir şeyiniz kalmadı; enfekte bölgeden kurtulmaya çalışmalısınız. Donanımlı aracınızın direksiyonuna geçtiğinizde, zombi dolu çorak arazilerde tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorsunuz.
Bu arada oyunun genel icrasını, gerçekçi fizik modelini, etkileşimli dünyayı, özgün grafik çözümünü ve yürüyen yüzlerce ölüyü yok ettikçe göreceğiniz kan denizini vurgulamak gerekir. Kötü Araç: Zombi Kıyameti, dinamik yarışlara ve elbette zombilere tutkun olan herkese tavsiye edilen bir oyundur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKötü Araç: Zombi Kıyameti

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.1  Mod: bir sürü para

27.02.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kötü Araç: Zombi Kıyameti üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı