Evoland

Evoland
  • İşletim Sistemi

    Android, iOS

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    24 Kasım 2023

Evoland - Zelda ve Final Fantasy gibi türün klasik oyun mekaniğine sahip bir RPG'dir. Oyunun ilk versiyonu büyük bir popülarite kazandı ve Ludum Dare 24'te birinci oldu. Daha sonra proje tüm oyun platformlarında yayınlandı ve nihayet Android versiyonu için zaman geldi.

Evoland'da ne kadar çekici olan şey nedir? Daha önce de belirtildiği gibi, bu kesinlikle birçok oyuncunun dikkatini çeken klasik bir rol yapma oyunudur, ama belki de ana özellik bu değil. Geliştiricilerin bir oyunda popüler oyun mekaniklerini ve her şeyde orijinal bir yaklaşımı bir araya getirmeyi başarmasıdır. Oyuna başladığınızda, piksel tarzında iki boyutlu düz bir görüntü göreceksiniz, ancak ilerledikçe sadece karakterinizi değil, aynı zamanda oyunu da geliştirecek ve iyileştireceksiniz, yetenekleri yeteneklerin ardından, teknolojiyi teknolojiyle açarak, nihayetinde sadece çevrimiçi savaşlara katılabilen bir karakter değil, aynı zamanda rengarenk üç boyutlu grafiğe sahip bir oyun elde edeceksiniz. Hikaye çizgisini geçerken, daha önceki projelerden buraya gelen birçok tanıdık unsurlarla karşılaşacaksınız.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
70 kullanıcı değerlendirmesi
9.1
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.9.1

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 5.0+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 200 Mb

İndir oyunEvoland

PREMIUM SATIN ALIN

v1.9.1  Orijinal. Mod: bir sürü para

24.11.2023 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
86%

Oylar: 7

Yorumlar ile Evoland üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı