Ejderha Gözleri

Ejderha Gözleri
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    21 Eylül 2015

Asya RPG'leri ve anime hayranları, destansı savaşlar ve maceralar severler için, Eyes of Dragon'ın birçok ayarını sevenler için gerçek bir hediye olacak. Oyuncuların geleneksel olarak kendi gezegenlerini ve birkaç diğerini total yok olmaktan kurtarması gerekecek. Çünkü bazı tanrılar dünyalar yaratırken, diğerleri onları yok ediyor. İşte bu yüzden, kötü tarafın bir temsilcisi Dünya'ya geldi ve ana karakter bu savaşın ardından bilinmeyen bir evrene atılıyor. Burada sihir ve iyi bir delilik payı (bu bölgedeki oyunların karakteristik özelliği) hüküm sürüyor. Yerel halkla arkadaş olduktan sonra, karakterinizin bir koruma olarak görev alması için uzun bir eğitim sürecinden geçmesi ve sayısız görevi tamamladıktan sonra karanlık tanrı ile savaşması ve onu yenmesi gerekecek.
Şimdilik, sizi büyüleyici manzaralarla dolu yerlerde heyecan verici bir yolculuk, yüzlerce farklı birim, çeşitli teçhizat eşyaları ve daha fazlası bekliyor. Eşsiz savaşçılardan oluşan bir takım toplayın, onları eğitin, yeni savaşçılar arayın veya çağırma mekanizmasını kullanın, aynı zamanda size son mücadelenizde yardımcı olacak kendi ejderhanızı yetiştirin ve eğitin.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunEjderha Gözleri

PREMIUM SATIN ALIN

v1.9  Orijinal

21.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Eyes of Dragon oyunu için ön bellek: arşivden klasörü sdcard/Android/obb içine çıkarın
- şu şekilde olmalı: sdcard/Android/obb/com.fysco.de
- çıkarılmış ön bellek boyutu 43 MBdır.<\/small>
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ejderha Gözleri üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı