F1 Kağıt Yarışı

F1 Kağıt Yarışı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    29 Temmuz 2012

Android için F1 Kağıt Yarışı - alışılmadık bir pistte alışılmadık yarışlar. Olaylar basit bir kareli kağıt üzerinde geçiyor. Formula 1 yarışında 4 araca kadar katılım olabiliyor - bu yüzden arkadaşlarınızla rahatlıkla oynayın - bu çok daha ilginç ve eğlenceli. Yani, 4 farklı renkteki araç yarışta lider unvanı için yarışıyor. Evet, her şey oldukça basit gibi görünüyor. 
Ama hayır! Güzergahınızda birçok tehlike ve engel var - spiral aracınızı sarıyor, yarı boyanmış altıgenler hızınızı kesiyor, sanki bataklığa girmişsiniz gibi, oklarla işaretlenmiş levha - ve birdenbire çılgın bir hızla ileri fırlıyorsunuz, bariyerler ve dökülen mürekkep ise gözden kaçırılmamalı - bunlar sizi durduruyor ve geri götürüyor! Tüm bu kötü şeylerin yanı sıra rakip aracını itme şansınız var - sadece çarpın ve araç yan tarafa savrulacak, ama fazla abartmayın - kazara rakip aracı finişe itebilirsiniz!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
6
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunF1 Kağıt Yarışı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.2  Orijinal

29.07.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile F1 Kağıt Yarışı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı