Fantezi Dövüşü!

Fantezi Dövüşü!
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    06 Nisan 2015

Eşyaları toplayın, en keskin kılıcı alın ve kardeşlerinizi ve arkadaşlarınızı esaretten kurtarmaya gidin. Orklar, goblinler, kötü büyücüler, paralı askerler ve vahşi kabilelerden barbarlar ülkenize saldırdı ve onlara karşı savaşabilecek herkesi ele geçirdi. Sizi gözden kaçırdılar çünkü henüz çok gençsiniz ve savaşçı unvanı için yaklaşık on yıl antrenman yapmanız gerekiyor.
Fantezi Dövüşü'nde ana karakter çok zayıf ve hassas. Kılıcı sadece süs için, nadiren düşmanını vurmayı başarıyor. Bu nedenle onlardan kaçınarak zıplamak gerekiyor. Ancak, sizin kurtardığınız savaşçılar, halkınızın, hayatınıza kasteden herkesle kolayca başa çıkabilir. Arkadan gelen saldırıyı kaçırmamak önemlidir, sinsi düşmanlar her zaman pusu kurmayı planlar.
Kazandığınız parayı karakterinizin yeteneklerini artırmak ve çeşitli zırhlar ve silahlarla ekipmanını güçlendirmek için harcayın. Çünkü siz olmadan, işgalcilerin zulmünden kurtulma hareketi varlığını sürdüremez.
Oyunda güzel grafikler, harika bir şekilde çizilmiş çok sayıda birim, gündüz ve gece değişimi ve çeşitli arka planlar bulunmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFantezi Dövüşü!

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

6.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Fantezi Dövüşü! üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı