Farm Mania

Farm Mania
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Ekim 2016

Çiftlik ve üçlü eşleştirme serisi gibi türler, mobil cihaz sahipleri arasında oldukça popülerdir. Bu nedenle, geliştiriciler kıskanılacak bir düzenlilikle benzer projeleri piyasaya sürmektedir. Ne yazık ki, çoğu oyun birbirine çok benziyor, bu da türün hayranlarını üzmeden edemiyor. Farm Mania adlı oyunun yaratıcıları bu iki yönü birleştirmeye ve ortada bir şey yaratmaya karar verdiler.
Ve böylece, üçlü eşleştirme serisinden oluşan 200'den fazla seviyeden oluşan uzun bir hikaye hattını geçmek zorunda kalacaksınız. Bu arada sadece belirlenen görevleri yerine getirmekle kalmayacak, aynı zamanda kendi çiftliğinizi de yöneteceksiniz. Bu tür bir kombinasyon, tüm inşaat simülasyonu ve arcade bulmaca severlerini memnun edecektir. Ayrıca, tam olarak türün gereksinimlerine uygun mükemmel çizim grafiğini de belirtmek gerekir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFarm Mania

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.73  Orijinal

13.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Farm Mania üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı