FireChat

FireChat
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    İnternet ve Ağ

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    06 Ağustos 2015

Bu uygulamanın özü, internet erişiminin olmadığı yerlerde mesaj alışverişinde bulunmaktır; çünkü iletim için doğrudan Bluetooth veya Wi-Fi bağlantısı kullanılmaktadır. Yakınınızdaki tüm kullanıcılara mesaj gönderme imkanı sayesinde, FireChat kitlesel etkinliklerde popüler hale gelmiştir. İnternette sohbetin çalışma prensibi hakkında birçok bilgi bulmak mümkün, biz ise işlevselliğine odaklanalım.

Yani, bu uygulamanın etrafınızda ne kadar çok kullanıcısı varsa, bağlantı o kadar hızlı ve kararlı olacaktır. Özel sohbetler, yakınınızdaki insanlarla iletişim ve bir nevi global sohbet mevcut; ancak sonuncusunun internet bağlantısına ihtiyacı vardır. Uygulamanın arayüzü basit, ayarlar minimum düzeyde, bu yüzden anlamak oldukça kolay.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir uygulamaFireChat

PREMIUM SATIN ALIN

v7.0.3  Orijinal

6.08.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile FireChat üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı