FLEE!-Kayıp Hafıza-

FLEE!-Kayıp Hafıza-
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    05 Mart 2017

FLEE!-Kayıp Hafıza- mobil oyun geliştiricilerinin, görev ve film unsurlarını bir araya getiren bir proje oluşturma çabasının bir diğer örneği. Oyunun hikayesi oldukça basit; tek bildiğimiz, kahramanımızın gizemli bir yerde uyandığı, kim olduğu ve buraya nasıl geldiğini hatırlamadığı. Sonuç olarak, başka seçeneğimiz kalmıyor, adayı keşfe çıkmalıyız ve bu küçük kara parçasını incelerken ne olduğunu anlamaya başlayacağız, ayrıca adanın sırlarını da açığa çıkaracağız.
Daha önce de belirtildiği gibi, FLEE!-Kayıp Hafıza- bir tür sinematografik görevdir; burada daha çok mekanlarda dolaşmanız gerekecek, bulmacaları çözmek ikincil bir hedeftir. Oyun küçük olmasına rağmen, geliştiricilerin oldukça tatmin edici bir sanal dünya yaratmayı başardıkları söylenebilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
3.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFLEE!-Kayıp Hafıza-

PREMIUM SATIN ALIN

v1.5  Orijinal

5.03.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile FLEE!-Kayıp Hafıza- üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı