Kırmızı Ormanlar

Kırmızı Ormanlar
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Diğer Oyunlar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    23 Ekim 2017

Kırmızı Ormanlar - hikayesi, bir otomobil kazasından sonra aniden terkedilmiş bir nükleer silah deposunda bulunan bir genç adam, bir üniversite öğrencisi etrafında dönen bir korku macerasıdır. Oraya nasıl geldiğini bilmiyor. Bu soruyu çözmeye çalışırken kahramanımız, sığınakta saklanan yeni sırlarla ve gizemlerle karşılaşır.
Kırmızı Ormanlar'ın oyun mekaniği, korku yürüyüşü oyunlarının tüm hayranlarına iyi bilinen bir deneyim sunuyor ve burada sürpriz yok. Ancak, geliştiriciler gerçekten hikaye üzerinde çalışmış, karmaşık hikaye, kader ve karakter bağlantıları deneyimli oyuncuları bile şaşırtabilir. Onlarca bulmaca ve gizem, oyun deneyimine daha fazla ilgi katacaktır. Harika grafikler, oyunun genel atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKırmızı Ormanlar

PREMIUM SATIN ALIN

v1.1.2  Pro

23.10.2017 - Hatalar düzeltildi
Dosyalar:founderfounder
Çalışma?
100%

Oylar: 1

v1.1.0  Pro

v1.0.3  Orijinal

Yorumlar ile Kırmızı Ormanlar üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı