Flipper Fox

Flipper Fox
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Bulmacalar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    09 Mart 2016

Flipper Fox - harika renkli grafikleri olan eğlenceli bir bulmaca oyunu ve burada bir tilkiye hedefe ulaşmasında yardımcı olmalısınız. Oynanış, kombinasyon oyunları ve arcade platformlarının unsurlarını bir araya getiriyor. Her seviyede, çeşitli karolar, bloklar ve merdivenlerden oluşan bir set ile karşılaşacaksınız, burada uygun bir yol inşa etmeniz ve ardından karakteri kontrol ederek hedefine ulaşmasına yardımcı olmanız gerekiyor. Bu tür bir oyun unsurlarının birleşimi, hem parmaklarınızı hem de beyninizi çalıştırmanızı sağlayacak.
Her seviyede 180'den fazla görev olduğunu belirtmek gerekir; toplamda, mekanda sizi üç görev bekliyor: mümkün olan en fazla takla atmak, tüm paraları toplamak ve çıkışa ulaşmak. Tüm bunlar, oyuna ilginçlik katmakta ve ciddi anlamda bağımlılık yapmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFlipper Fox

PREMIUM SATIN ALIN

v1.03  Orijinal

9.03.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Flipper Fox üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı