Flutter: Starlight

Flutter: Starlight
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    04 Eylül 2017

Birkaç yıl önce mobil platformlarda Flutter: Butterfly Sanctuary adında benzersiz bir strateji oyunu piyasaya sürüldü. Oyunun hikayesi tropikal kelebeklerin yaşamını anlatıyordu ve ayrıca bu muhteşem dünyaya kendinizin de dokunmasına izin veriyordu. Üstün grafikleri ve ilgi çekici oyun mekanikleri sayesinde oyun birçok olumlu yorum aldı. Ve işte Flutter: Butterfly Sanctuary'nin yaratıcıları oyuncuları yeni bir devam oyunu ile sevindirmeye karar verdiler; proje Flutter: Starlight adını aldı.
Genel olarak oyun sürecinin konsepti değişmedi; yumurtadan başlayarak yetişkin bir bireye kadar kelebekleri yetiştirmeniz gerekecek. Bu arada, devam oyunu birçok yeni özellik, yeni kelebek türleri, benzersiz çiçekler ve mantarlar, yeni lokasyonlar, yeni bakım ve yetiştirme yöntemleri kazandı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFlutter: Starlight

PREMIUM SATIN ALIN

v1.35  Orijinal

4.09.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Flutter: Starlight üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı