Uçan Ok

Uçan Ok
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    26 Kasım 2015

Geliştiriciler, Uçan Ok'un hikayesinin ünlü Robin Hood efsanesine dayandığına özel bir vurgu yapmıyor olsa da, oyunun tanımını okuduğunuzda bunu tahmin etmek oldukça kolay. Ve işte, ana karakter uzun bir seferden döndüğünde topraklarının harabe olduğunu ve sürekli saldırılara maruz kaldığını bulur. Ve bizim karakterimiz, çok uygun bir şekilde, yayını ustaca kullanıyor ve nadiren isabetli bir şekilde ok atıyor. Bu yüzden iyi bir şekilde hazırlanın, sıradan insanların korunmasına gitmeniz gerekecek.
Oyun süreci, pozisyonunuzu aldığınızda düşmanları etkili bir şekilde vurmanız gerektiği kadar eğlenceli ve basittir. Elbette geliştiriciler, geniş bir silah ve taktik çeşitliliğine büyük bir önem vermiştir. Harika ve renkli grafikler, oyun dünyasının güzelliğini tam anlamıyla yansıtmaktadır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunUçan Ok

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.14  Orijinal

26.11.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Uçan Ok üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı