Kale Kulesi Savunma TD Oyunu

Kale Kulesi Savunma TD Oyunu
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    13 Eylül 2016

Kale Kulesi Savunma TD Oyunu - Kule Savunma serisinin klasik temsilcisi olan taktiksel stratejilerden biridir. Oyunun hikayesi, bir tür masalsı krallıkta geçiyor; başarısız bir sihir deneyinin sonucunda başka bir boyuta açılan kapılar ortaya çıktı ve orklardan, goblinlerden ve diğer fantastik yaratıklardan oluşan ordular yeryüzüne akın etti. Saldırı o kadar beklenmedik oldu ki, masalsı yaratıklar birkaç gün içinde krallığın neredeyse tüm topraklarını ele geçirdi ve geriye yalnızca kraliyet kalesi umut adası olarak kaldı. Savunma görevini üstlenmeniz gerekiyor.
Kale Kulesi Savunma TD Oyunu'nun oyun mekaniği klasik modele dayanıyor; ancak geliştiriciler geniş bir harita seçeneği, 30'dan fazla düşman türü, zengin kule ve tuzak seçenekleri ekleyerek tüm taktiksel yeteneklerinizi tam anlamıyla kullanmanıza olanak tanıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKale Kulesi Savunma TD Oyunu

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

13.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Kale Kulesi Savunma TD Oyunu üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı