FullReader

FullReader
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Ofis Programları

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    30 Temmuz 2019

FullReader – ITENSE geliştirici ekibi tarafından Android cihazlar için geliştirilmiş evrensel, çok işlevli bir okuyucudur. En popüler e-kitap, dergi ve belgeler formatlarını destekler: fb2, ePub, txt, PDF, doc, docx, cbr, cbz, rtf, DjVu, DjV, html, htm, mobi, xps, oxps, odt, rar, zip, 7z, MP3.


FullReader okuyucusunun temel avantajları
  • modern, kullanışlı ve bilgilendirici bir arayüz;
  • gece karanlık tema;
  • desteklenen format sayısının fazlalığı;
  • kitap içeriği ile geniş çalışma olanakları;
  • entegre tercüman;
  • gündüz ve gece okuma modları;
  • metni sesli okuma işlevi;
  • kullanışlı fonksiyonel dosya yöneticisi;
  • ayarlanabilir dokunmatik alanlar;
  • OPDS kütüphane desteği;
  • yapılandırılmış kitap kütüphanesi;
  • bulut depolama desteği;
  • kitap widget'ları ve kısayollar;


Okuyucunun arayüzü, araçların ve diğer unsurların uygun bir şekilde yerleştirildiği modern bir stil ile tasarlanmıştır. Ana sayfada 3 temel sekme görüntülenir: son okunan kitaplar, favoriler listesi ve dosya yöneticisi.

Uygulamada, Android cihazınızın şarjını tasarruf etmenizi sağlayacak ve gece saatlerinde uygulamayı kullanmayı daha konforlu hale getirecek bir karanlık tema mevcuttur.

Okuyucunun dahili dosya yöneticisi, gerekli dosyayı bulmanın yanı sıra, ayrı dosyalarla ve klasörlerle farklı işlemler yapmanızı sağlar: kopyalama, silme, taşıma vb. Hızlı tarama süreci, kullanıcı tarafından belirtilen formatlarda kitapları tek tıklama ile bulmayı sağlar ve okumaya geçiş yapar.

Son okunan kitaplar, ayrı bir bölümde görüntülenir. Bu liste, en son görüntülenen 10 kitap ve belgeden oluşur. Listede, kitabın ana verileri - adı, tarih ve saat, okuma ilerlemesi - görüntülenir. Ayrıca her birinin yanına bir menü ve bu kitabın favoriler listesinde yer aldığını gösteren bir yıldız eklenmiştir.

Kitapları, dergileri ve belgeleri okuma ve görüntüleme sürecinde, kullanıcıya kitap içeriği ile çalışma için bir dizi araç ve işlev sunulur. Renkli notlar şeklinde alıntılar oluşturma, kitap sayfalarına yer işaretleri ekleme, metin parçalarını kopyalama ve paylaşma gibi olanaklar mevcuttur. Uygulama içinde entegre edilmiş tercüman sayesinde, 80'den fazla dünya diline metinleri çevirme imkanı sunulmaktadır; ek sözlük ve uygulama yüklemeye gerek kalmadan. Ayrıca, doğrudan okuma penceresinde otomatik sayfa çevirme işlevini ayarlayabilir, metni sesli okuma işlevine geçebilir, kitabın içindekiler kısmını görüntüleyebilir ve gerekli bölüme hızlıca geçiş yapabilir, kitap hakkında bilgi alabilirsiniz. Bilgi bölümünde, yazar, kitabın türü, dili vb. hakkında verileri görüntüleyebilir ve düzenleyebilir, kitabın kapağını değiştirebilir veya galeriden bir resim seçebilir veya İnternetten indirebilirsiniz.

Geniş ayar seti sayesinde, her kullanıcı okuyucuyu kendine göre ayarlama imkanı bulur, böylece mümkün olan en konforlu ve verimli okumayı sağlar. Hızlı ayarlar, okuma penceresinde ayrı bir alanda sunulur ve okuma penceresi ayarlarını yapılandırma imkanı verir: yazı tipi ve metin boyutu, sayfa arka planı, gündüz ve gece modları arasında geçiş yapma ve ekran yönünü belirleme. Bu bölümden gelişmiş ayarlara geçiş yapılabilir.

Uygulamanın kütüphanesi, Android cihazınızdaki tüm kitapları yazar, ad, seriler vb. gibi çeşitli kriterlere göre yapılandırır. Okuyucuda ayrıca kendi kitap koleksiyonlarınızı oluşturma imkanı da vardır.

Bu okuyucu, not ve yer işaretleri oluşturma yoluyla kitaplarla verimli çalışma sağlar. Tüm yer işaretleri ve notlar ayrı bir bölümde toplanır ve kitaplara göre gruplandırılır. Burada, kitabın tüm notlarını dışa aktarma işlevi sayesinde indirebilir, her birini görüntüleyebilir, silebilir veya oluşturulduğu sayfaya geçiş yapabilirsiniz. Dışa aktarma dışında benzer işlemler yer işaretleri için de geçerlidir.

Okuyucu tarafından desteklenen opds kütüphane işlevi, sınırsız sayıda kitaba erişim sağlar; bu kitapları doğrudan uygulama içinde indirebilirsiniz.

Kitap widget'ları ve kısayolları, Android cihazınızın masaüstünden kitap okumaya veya dergi ve belgeleri görüntülemeye hızlı geçiş sağlar.

Uygulama, popüler bulut hizmetlerini destekler: Google Drive, DropBox ve OneDrive, bu da cihazınızda yer tasarrufu yapmanızı sağlar. Ayrıca, kullandığınız Android cihazlara okuyucuyu indirip

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
5 kullanıcı değerlendirmesi
8.4
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev4.1.4

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.1+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 27 Mb

İndir uygulamaFullReader

PREMIUM SATIN ALIN

v4.1.4  Premium

30.07.2019 MP3 dosyalarının oynatma hızını seçme imkanı sunuldu.
Artık sesli kitapların oynatılması için bir klasör seçilebilir.
PDF / DJVU / CBR / CBZ dosyalarında sayfaları döndürme imkanı var.
Küçük sorunlar giderildi.
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
100%

Oylar: 3

v4.1.3  Orijinal

v4.1.2  Orijinal

v4.1.0  Orijinal

Etiketler #e-kitap okuyucu

Yorumlar ile FullReader üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı