FUNK

FUNK

FUNK - eğitici oyunlar türüne tamamen yeni bir yaklaşım. Bu sefer öğrenmeniz gereken bilim, fonksiyon teorisinin basitleştirilmiş bir versiyonu. Ancak bu korkutucu isimden korkmayın, her şey grafiksel olarak ve oldukça görsel bir şekilde sunuldu, bu sayede yalnızca bu matematik bölümünün temellerini anlamakla kalmayacak, aynı zamanda eğlenceli zaman geçireceksiniz.
Yani, göreviniz kaydırmalar yardımıyla grafiğe doğru şekli vermek ve bunu doğru yaparsanız, top doğru yönde yuvarlanacak. Eğer hata yaparsanız, sorun değil, üzülmeyin, başka bir şansınız olacak, bu yüzden her şey düzeltilebilir.
Bu uygulamanın, göründüğü gibi yalnızca faydalı değil, aynı zamanda oldukça ilginç ve eğlenceli olduğu ortaya çıktı ve yeni bir şey öğrenme imkanı, oyun sürecini mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
3 kullanıcı değerlendirmesi
9.7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunFUNK

PREMIUM SATIN ALIN

v0.82  Orijinal

17.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile FUNK üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı