Oyun Geliştirici Hikayesi

Oyun Geliştirici Hikayesi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    22 Ağustos 2023

Oyun Geliştirici Hikayesi - bilgisayar oyunları geliştiren bir şirketi yönetmeniz gereken etkileyici bir iş simülatörüdür. Oyun Geliştirici Hikayesi, piksel grafiği ve ciddi, düşünülmüş oyun mekaniğini birleştirerek tanınan Kairosoft stüdyosu tarafından oluşturulmuştur ve birçok simülatörün yer aldığı bir seri yayınlamıştır.

Elinizde küçük bir şirketle 20 oyun yılı boyunca onu kârlı bir iş sistemine dönüştürmek ve mega hit bir oyun yaratmaya çalışmak sizin görevdir. Personel alarak, onların becerilerini ve yeteneklerini geliştirerek, çalışma koşullarını iyileştirerek, çeşitli görevleri yerine getirerek nihayetinde belirlenen hedefe ulaşabilirsiniz. Belirtilen oyun döneminin sona ermesinin ardından sonuçlar değerlendirilecek ve ulaştığınız sonuçlara bağlı olarak ödüller alacaksınız; bu sadece primler değil, aynı zamanda ek oyun modları ve olanaklar da olacaktır ki bu da oyunu bir kez oynamaktan çok daha fazlasını yapmanıza olanak tanır. Android için Oyun Geliştirici Hikayesi’nin bir diğer özelliği ise kendi arayüzünüzü oluşturmanıza olanak tanıyan ayarlanabilir oyun konsoludur.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
14 kullanıcı değerlendirmesi
7.7
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev2.5.8

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 5.1+
  • İnternet: Gerekli değil
  • Boş alan gereksinimi: 200 Mb

İndir oyunOyun Geliştirici Hikayesi

PREMIUM SATIN ALIN

v2.5.8  Premium. Mod: bir sürü para

22.08.2023 - Değişiklikler belirtilmedi.
Dosyalar:NikoNiko
Çalışma?
100%

Oylar: 7

v2.4.9  Premium. Mod: bir sürü para

v2.4.7  Premium. Mod: bir sürü para

v2.4.2  Premium. Mod: bir sürü para

Yorumlar ile Oyun Geliştirici Hikayesi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı