Garfield'ın Epik Yemek Savaşı

Garfield'ın Epik Yemek Savaşı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    07 Temmuz 2015

Garfield, muhtemelen dünyadaki en ünlü kedidir, en azından ABD'de kesinlikle öyledir. Bu popülaritesini oldukça yaygın bir karakter özelliği olan basit tembellikten alıyor, ancak kahramanımız tembelliği tamamen yeni bir seviyeye çıkarmayı başardı ve bu yüzden en tembel kedi unvanını kazandı. Garfield, bir animasyon dizisinin, bir uzun metrajlı filmin ve birçok çizgi romanın başkahramanı oldu, elbette oyun yapımcıları da bu durumdan etkilenmedi.
Garfield'ın Epik Yemek Savaşı - renkli bir üçlü eşleştirme oyunu, oyun mekanikleri itibarıyla efsanevi Match 3 Quest'e benziyor. Garfield'ın Epik Yemek Savaşı'nın olayları, şehirdeki tüm yiyeceklerin büyük bir tehlikeye girmesiyle başlıyor; böyle bir durumda en tembel kedi bile bir kahramanlık gösterebilir. Göreviniz, Garfield'a uzaylı işgalcileri yenmesine ve yiyecekleri kurtarmasına yardımcı olmaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGarfield'ın Epik Yemek Savaşı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

7.07.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Garfield'ın Epik Yemek Savaşı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı