Gaza Adam 2.0 Tam

Gaza Adam 2.0 Tam
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Aksiyon

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    16 Nisan 2017

Gaza Adam 2.0 Tam - kule savunma unsurlarıyla harmanlanmış yatay bir nişancı oyununun premium versiyonu, hikayesi bizi Orta Doğu'daki küçük bir köye götürüyor. Oyunun hikayesine göre, yerleşim yerinin sokaklarında küçük bir çocuk futbol oynuyordu, ama silahlı insanlar ortaya çıktı ve ateş açarak masum halkı korkuttular, çocuk ise esir düştü. Ama kahramanımız, yani Gaza Adam, olan bitene tanıklık etti ve elbette terörle barışmaya niyeti yoktu, iyi bir şekilde silahlanarak ve uygun bir pozisyon alarak Gaza Adam, işgalcileri yok etmeye başladı.
Gaza Adam, nişancı oyunları ile kule savunma serisi oyunları arasında bir şeydir, bu arada projenin yaratıcıları gerçekten çalıştı ve piyasaya fena sayılmayacak bir aksiyon oyunu sundular.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
4
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGaza Adam 2.0 Tam

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

16.04.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Gaza Adam 2.0 Tam üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı