GrandChase M

GrandChase M
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    31 Temmuz 2015

GrandChase M - yeni bir doğu tarzı taktiksel rol yapma oyunu. Bu proje, türün gereksinimlerini tam anlamıyla karşılıyor. Canlı grafikler ve etkileyici animasyon, göz alıcı görselleştirme ile birlikte. Oyun süreci, strateji ve taktiğin unsurlarını birleştiriyor ve elbette duvar duvara dinamik savaşlar. Bir grup karakteri aynı anda kontrol etme ve arenada diğer oyuncularla savaşma imkanı.
Geliştiriciler, türün bize daha tanıdık olan unsurlarını da unutmamışlar; devasa yer altı seviyeleri, yüzlerce düşman, bunların arasında patronlar, bolca ganimet, onlarca yükseltme, çeşitli büyüler ve iksirler.
Şüphesiz ki bu oyun, hayranlarını bulacak; zira proje yenilikçilikten yoksun olmasına rağmen, yine de bu türün birçok hayranı bulunacaktır.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGrandChase M

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

31.07.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile GrandChase M üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı