Yerçekimi Aşılmış

Yerçekimi Aşılmış
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    03 Eylül 2015

Hızla gelişen mobil platformların teknik yetenekleri, oyunlardan giderek daha ciddi talepler ortaya koymaya başladı. Gerçekçi fizik, grafikler, devasa alanlar; bu nedenle mobil projeler giderek masaüstü platformlardaki oyunlara daha çok benzemeye başladı. Bir zamanlar popüler olan otomobil ve motosiklet temalı arcade oyunlar, gerçek simülatörlerle yer değiştirdi. Ancak klasik arcade oyunları, mobil platformlarda hâlâ popülerliğini koruyor ve Gravity Defied bunlardan biri.
Gravity Defied, bir zamanlar mega popüler olan motosiklet denemesi temalı arcade oyununun yeniden yapımıdır. Oyun, gerçekçi fiziği ve arcade oyun tarzıyla zengin parkur ve araç seçeneği sunma kombinasyonu sayesinde bu kadar popüler olmayı başardı. Arkadaşlarla oynama imkanı da sunuyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
4 kullanıcı değerlendirmesi
7.8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYerçekimi Aşılmış

PREMIUM SATIN ALIN

v3.1.0  Orijinal

3.09.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Yerçekimi Aşılmış üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı