Yerçekimi Ördeği

Yerçekimi Ördeği
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Nisan 2015

Platform oyunları, mobil platformlar kapsamında giderek artan bir popülarite kazanan türlerden biridir ve bunun bir dizi nedeni vardır. Elbette geliştiriciler bu kadar popüler bir türü göz ardı etmemekte, hem yeni projeler hem de retro oyunların portları ile bizi mutlu etmektedir.
Yerçekimi Ördeği, birkaç yenilik ve orijinal çözüm olmasaydı klasik platform oyunları kategorisine dahil edilebilecek bir oyun. Genel oyun mekaniği, türün klasik temsilcilerinden alınmış, ancak geliştiriciler oyun deneyimini çeşitlendirmek amacıyla fizik yasalarına, daha doğrusu yerçekimi kuvvetine dayalı bir bulmaca unsuru eklemeye karar verdiler. Alışılmış tuzaklar ve engeller de mevcut. Bu nedenle, eğlenceli bir karakteri kontrol ederek dört farklı tarzda tasarlanmış 140'tan fazla seviyeden geçmeniz gerekecek ve bu süreçte sadece tepki hızınız değil, aynı zamanda zekanız da önemli olacak. Görsel tasarımı da belirtmek gerekir, burada oyunun yaratıcıları tekerleği yeniden icat etmemiş ve popüler pikselli tarzı seçerek kanıtlanmış bir yoldan gitmişler.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYerçekimi Ördeği

PREMIUM SATIN ALIN

v1.33.2  Orijinal

19.04.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Yerçekimi Ördeği üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı