GUNTAI

GUNTAI
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    28 Eylül 2016

Koşucular, mobil platformlarda en yaygın türlerden biri olmasına rağmen, oyuncular bu alana olan ilgilerini kaybetmiyorlar ve geliştiriciler de her zaman yeni ve ilginç fikirlerle bizi şaşırtmaya devam ediyorlar.
Yeni GUNTAI adlı koşucunun yaratıcıları, oldukça tanıdık olan oyun mekaniğine tamamen farklı bir açıdan baktılar. Genel amaç aynı kaldı; sizin göreviniz mümkün olan en uzun mesafeyi katetmek, ancak genellikle tek bir karakteri kontrol etmek yerine, GUNTAI adı verilen bir grup kuşu kontrol etmeniz gerekecek. Oyun hikayesine göre, bu dünya üzerinde kalan tek yaşam şekli, ölü bedenlerle beslenen tüyleri olan kuşlardır. Mesafe kat ettikçe, grup büyüyecek ve bazen 500 bireye kadar ulaşabilecektir; bu kadar çok sayıyı kontrol etmek kolay bir iş değil. Oyun atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtan oldukça orijinal bir grafik yaklaşımını da belirtmek gerekir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
10
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunGUNTAI

PREMIUM SATIN ALIN

v1.01  Orijinal

28.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 2

Yorumlar ile GUNTAI üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı