Mutlu Sokak

Mutlu Sokak
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Simülatörler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    14 Mart 2015

Tilki Billy bir pilot olmayı hayal ediyor, ama şu anda bir balon yapmayı başardı ve bir yolculuğa çıktı. Tamamen tanımadığı bir yere iniş yaptıktan sonra moralini bozmamaya karar verdi ve yerel bir sakinle tanıştıktan sonra kendisi ve arkadaşları için yeni bir şehir inşa etmeye karar verdi.
Mutlu Sokak, iki boyutlu bir düzlemde oldukça standart dışı bir şehir inşa etme stratejisi. Birikimlerinizi kendiniz ve sevdikleriniz için bir ev ve sürekli gelir elde etmek için birkaç tezgah almak için harcayın. Gelecekte, bu yerin mimarisi ve görünümü yalnızca sizin isteklerinize bağlı olacak.
Ana karakterin gittiği vadide, yerleşim sınırları için seçilen düz bir alanın yanı sıra, nehir kenarına veya dağlara giderek benzersiz yapılar inşa etme ve madenler ile inşaat malzemeleri elde etme imkanı da var.
Mutlu Sokak, yaratıcı ruhların hepsine hitap edecek ve ayrıca oyun güzel grafikleri ile dolu maceralarla dolu.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunMutlu Sokak

PREMIUM SATIN ALIN

v2.6.610  Orijinal

14.03.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Mutlu Sokak üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı