Kahramanlar Alemi - Strateji RPG

Kahramanlar Alemi - Strateji RPG
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    RPG

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    01 Eylül 2016

Kahramanlar Alemi - Strateji RPG - fantastik tarzda çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu, ana odak noktası savaş sistemi ve karakter geliştirme üzerine kurulmuştur, diyaloglar ve hikaye oldukça yüzeysel bir karakter taşımaktadır.
Ancak taktiksel bileşen ve savaş sistemi dikkat çekici, her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür ve herhangi bir hata yenilgiye yol açacaktır. Her kahramanın gelişim sistemi de ayrıntılı olarak oluşturulmuştur, her birini neredeyse en ince ayrıntısına kadar özelleştirebilirsiniz, bu da size her türlü taktik planı gerçekleştirme imkanı tanır.
Grafik olarak Kahramanlar Alemi - Strateji RPG de tüm beklentilerin üzerinde bir başarıyla gerçekleştirilmiştir. Böylece, karşımızda rol yapma unsurları barındıran bir çevrimiçi aksiyon oyunu var, yapımcıları sıkıcı hale gelen oyun mekaniklerine tamamen yeni bir görünüm kazandırmayı başardı.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunKahramanlar Alemi - Strateji RPG

PREMIUM SATIN ALIN

v0.2.2  Orijinal

1.09.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Kahramanlar Alemi - Strateji RPG üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı