Yüksek Hızda Polis Takibi

Yüksek Hızda Polis Takibi
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Yarış

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    19 Ekim 2016

BoomBit Games geliştirici stüdyosu, küpsel tarzda gerçekleştirilmiş oyun projeleri ile tanınmaktadır. Bu geliştiricinin oyunlarının bir diğer özelliği ise dinamik ve basitliği birleştiren oyun mekanikleridir.
Yüksek Hızda Polis Takibi - sıra tabanlı oyun mekanizmasına sahip yeni bir çok oyunculu yarış oyunudur; BoomBit Games'da böyle alışılmadık bir kombinasyon yaratılmış. Oyun olayları, bir banka soygunu sırasında polis çağrıldığında ve bir kovalamaca başladığında büyük şehirlerin kalabalık sokaklarında geçiyor. Hangi rolde oynamak istediğinize, polis mi yoksa suçlu mu, karar vermek size kalmış.
Oyun mekanikleri son derece basittir; gerekli anda ekrana dokunmanız yeterli, böylece hızlı dönüşler yapabilir ve takip edenlerden kurtulabilirsiniz, ya da tam tersine.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunYüksek Hızda Polis Takibi

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

19.10.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Yüksek Hızda Polis Takibi üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı