Hokey Kahramanı

Hokey Kahramanı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Spor Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    04 Haziran 2016

Geliştirici stüdyo Reliance Big, mobil cihaz sahipleri arasında öncelikle Real Steel serisi ile tanınmaktadır, ancak portföyünde F1™ Challenge, Total Recall ve birçok diğer popüler oyun da bulunmaktadır. Çoğu durumda, Reliance Big popüler filmlerin ve şovların hikayelerini kullanmakta ve bu geliştiricinin tüm projeleri titizlikle hazırlanmış ve kaliteli bir icra ile öne çıkmaktadır.
Yeni oyununda Reliance Big, yeni bir yola girmeye ve oyunculara Hockey Hero adlı heyecan verici bir hokey arcade oyunu sunmaya karar verdi.
Hockey Hero'da ana göreviniz rakip savunucuların arasından geçmek, bu sırada birçok güç hareketi kullanmak ve nihayetinde sanatsal bir şutla diski kaleye sokmaktır. Arcade fiziği ve dinamik oyun yapısı, bu türün her hayranını büyüleyebilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHokey Kahramanı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.25  Orijinal

4.06.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Hokey Kahramanı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı