Hoppy Frog 2

Hoppy Frog 2
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Haziran 2015

Hoppy Frog 2'de ana karakterin bu sefer şehri acil bir şekilde terk etmesi gerekiyor. Mega şehir merkezinde kaygısızca dolaşırken, bir şekilde güvenlik güçlerinin dikkatini çekti. Geçmiş bölümdeki eski düşmanlardan anonim bir telefon geldiği şüphesi var. Tüm bu karmaşaya, bu yeşil derili yaratığın tutuklanmasını kaydetmek isteyen medya da katıldı. Bu yüzden buradan atlamak ve bunu çok hızlı ama dikkatli bir şekilde yapmak gerekiyor. Çünkü her adımda sizi ölümcül tehlikeler ve tuzaklar bekliyor ve polisler silahsız kurbağaya ateş açmaktan mutluluk duyacaklar. Beklenmedik bir yolculuk, onu farklı bölgelerden ve mahallelerden geçirecek; olaylar gökdelenler arasında ve park alanlarında gelişecek. Her birinde sizi bekleyen belirli düşmanlar, benzersiz davranış özelliklerine sahip olacak.
Yolda toplanan, daha doğrusu yenilen, sinekler, karakter için büyük bir listeden yeni bir kostüm almak için kullanılabilir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunHoppy Frog 2

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.3  Orijinal

17.06.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Hoppy Frog 2 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı