Angelo - Kaykaydan Uzaklaş

Angelo - Kaykaydan Uzaklaş
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    27 Haziran 2016

Koşucular, mobil platformlarda en yaygın oyun türlerinden biri olabilir. Sonuç olarak, geliştiriciler bu alandaki yeni projelere maksimum özgünlük ve alışılmadıklık kazandırmaya çalışıyorlar, yeni fikirler ve yaklaşımlar gerçekleştirerek.
Angelo - Kaykaydan Uzaklaş - dinamik bir yatay koşucu, baş karakterleri çok serili animasyon filminden karakterler. Genel oyun mekaniği klasik bir tarzda yapılmış, karakterleri yöneterek mümkün olan en fazla mesafeyi geçmeye çalışırken, bu arada paraları ve ödülleri toplamalısınız. Elde ettiğiniz paralarla yeni karakterleri, seviyeleri, kıyafetleri, tahtaları ve yeni numaraları açabilirsiniz. Evet, tam olarak böyle, numaralar, çünkü karakterleriniz kaykay ustaları, bu yüzden zıplamak zorunda kalacaksınız. Harika çizgi film grafikleri genel resmi mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAngelo - Kaykaydan Uzaklaş

PREMIUM SATIN ALIN

v0.5.03  Orijinal

27.06.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Benzer üzerinde Angelo - Kaykaydan Uzaklaş

Yorumlar ile Angelo - Kaykaydan Uzaklaş üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı