Hugo Troll Yarışı

Hugo Troll Yarışı
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    19 Haziran 2016

Geliştirici stüdyo Hugo Games, trol Kuzu hakkında olan oyun serisi sayesinde mol cihazlarının sahipleriyle iyi tanışık. Seri, bir macera stratejisi içeriyordu ve şimdi Hugo Games, en ünlü trollün başrolünde olduğu renkli bir koşucu ile oyuncuları sevindirmeyi karar verdi. Bu, 90'ların başında bu televizyon oyununu 400 milyondan fazla insanın izlediği gerçeğiyle boş bir iddia değil. Ve oyunun kendisi hakkında.
Hugo Troll Yarışı - ana karakteri bir vagonun içine oturtup sonsuz bir yarışa çıkacağınız klasik bir koşucu. Oyun mekanikleri açısından geliştiriciler, türün klasik temsilcilerinden temel unsurları ödünç aldılar, ancak yenilikler de göz ardı edilmedi. Örneğin, bu bir hikaye koşucusu; her yarış, Kuzu'nun hayatından küçük bir hikaye, arkadaşlarını kurtarma veya düşmanla çatışma içeriyor. Ayrıca mini oyunların varlığı, mükemmel üç boyutlu grafikler, çeşitli başarılar, karakter ve aracın gelişimi gibi özelliklerin de olduğu belirtilmelidir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

Gereksinimler ilev1.9.6

  • İşletim Sistemi Sürümü: Android 4.0+
  • Ön belleği yalnızca siteden indirin!

İndir oyunHugo Troll Yarışı

PREMIUM SATIN ALIN

v1.9.6  Orijinal

19.06.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
100%

Oylar: 1

Yorumlar ile Hugo Troll Yarışı üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı