i Fishing 4

i Fishing 4
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    17 Ağustos 2016

i Fishing balık simülatörü serisi ilk kez 2008 yılında ortaya çıktı ve hemen büyük bir popülarite kazandı. Oyun tasarlanırken geliştiriciler, arka plan olarak foto-gerçekçi görüntüler kullanarak oldukça alışılmadık bir fikir gerçekleştirdiler, bu da sürece benzeri görülmemiş bir gerçekçilik ve keskinlik kazandırdı.
Geliştikçe oyun da evrim geçirdi, grafikler iyileşti, yeni balık tutma yerleri eklendi, yeni ekipman ve araçlar sayısız hale geldi, yalnızca karakterin değil, tüm ekipmanın, botlar dahil, gelişim sistemi ortaya çıktı.
Bu arada i Fishing 4, serinin kendine has unsurlarından bazılarını korudu, kariyer modu var ve hangi kaynaklarla gelişeceğinizi premium olanlardan mı yoksa balık satışından elde ettiklerinizle mi seçeceksiniz, bunu kendiniz belirleyebilirsiniz.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
5.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyuni Fishing 4

PREMIUM SATIN ALIN

v1.4  Orijinal

17.08.2016 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile i Fishing 4 üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı