iM Dedektif

iM Dedektif
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Masa Oyunları

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    20 Mart 2017

iM Dedektif - kart stratejisi unsurları içeren klasik bir masaüstü oyunudur. iM Dedektif'in hikayesi, bir dinlenme parkında meydana gelen gizemli bir cinayet etrafında gelişmektedir; hain suçlu, kendisine işaret eden tüm delilleri ustaca saklamış ve şimdi parkta bulunan herkes şüpheli durumuna gelmiştir. Dedektifler grubunun, gizemli cinayeti çözmesi ve suçluyu bulması gerekecek. Bunun için, tek başınıza veya bir ekip içinde, parkın tüm köşelerini kontrol edip delilleri toplamanız, ardından olan her şeyin mantıksal zincirini oluşturmanız ve gerçekten suçlunun kim olduğunu öğrenmeniz gerekecek.
iM Dedektif'in oyun mekaniği klasik bir şemaya dayanmakta, ancak aynı zamanda oyun atmosferini vurgulamak için bir dizi alışılmadık çözüm içermektedir.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
7.5
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyuniM Dedektif

PREMIUM SATIN ALIN

v1.2.1  Orijinal

20.03.2017 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile iM Dedektif üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı