iSiege: Nükleer Seçenek

iSiege: Nükleer Seçenek
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Stratejiler

  • Dil

    İngilizce

  • Güncelleme tarihi

    04 Temmuz 2012

iSiege: Nükleer Seçenek - Android için canlı çizgi grafikleri ve eğlenceli asker üniteleri ile harika bir askeri strateji oyunu. Ülkenizi korumak için düşman savaş birimlerini - askerleri ve araçları yok etmelisiniz. Askerler, tanklar üretin, kontrol noktaları kurun, savaşçılarınızın saldırısını roket desteği ile destekleyin - sadece dikkat edin, kendi askerlerinizi vurmayın, kısacası dayanmak ve kazanmak için mümkün olan her şeyi ve imkansızı yapın! Savaş gücünüzü her türlü yöntemle artırın ve nerede kışladığını gösterin. Kremlin ve Beyaz Saray arasındaki ebedi çatışma, istediğiniz gibi sona erecek!
Oyunda tek oyunculu mod veya ağ üzerinden oyun seçebilirsiniz! Ve unutmayın - her hamle için belirli bir süre ayrılmıştır, bu yüzden acele etmelisiniz!

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
9
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyuniSiege: Nükleer Seçenek

PREMIUM SATIN ALIN

v4  Orijinal. Orijinal

4.07.2012 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile iSiege: Nükleer Seçenek üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı