Ada Köyü

Ada Köyü
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Maceralar

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    20 Aralık 2015

Geliştirici stüdyo Game Garden, Büyülü Çiftlik, Kraliyet Masalları, Çiftlikler Vadisi gibi projeleriyle tanınmaktadır. Game Garden'ın tüm oyunları, çiftlik oyunları için klasik bir oyun mekaniği ile yapılmıştır. İşlenmiş hikayeleri, harika grafikleri, eğlenceli karakterleri ve daha birçok unsurları sayesinde oldukça popüler olduklarını belirtmek gerekir.
Ada Köyü veya Neşeli Ada, Game Garden'ın yeni oyunu ve bu sefer geliştiriciler alışılmış temadan sapmamaya karar verdiler ve bize bir kez daha harika bir çiftlik sundular. Oyunun hikayesi, dünya turuna çıkan kediler grubunun etrafında gelişiyor. Ancak bir gemi kazası tüm planları bozdu ve dört ayaklılar ıssız bir adada mahsur kaldı. Ne yapalım, yeni bir başlangıç yapmak dışında bir seçenek yok. Neyse ki ada, gezegenin sıcak yarımadasında bulunuyor, bu da kediler için büyük bir avantaj.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
2 kullanıcı değerlendirmesi
8
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunAda Köyü

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0.0  Orijinal

20.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Island Village için önbellek: arşivden klasörü sdcard/Android/obb/'ya çıkarın.
- şöyle olmalı: sdcard/Android/obb/com.gamegarden.iv/
- çıkarılmış önbelleğin boyutu 71 MB

Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Ada Köyü üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı