Çocuklar Kış Oyunları

Çocuklar Kış Oyunları
  • İşletim Sistemi

    Android

  • Kategori

    Kale

  • Dil

    İngilizce, Rusça

  • Güncelleme tarihi

    16 Aralık 2015

Çocuklar Kış Oyunları – çocuklar için heyecan verici bir oyun, burada kahramanınız hipopotam Peppa'ya kış sporlarını öğrenmesinde yardımcı olacak. Bu oyunda, kahramanınız kaykayla kayacak ve çeşitli numaralar yapacak. Farklı parkurlarda kayın ve çeşitli görevleri yerine getirirken, rampaları ve yükseklikleri kullanarak her türlü numarayı yapın. Oyunda iki oyun modu bulunmaktadır:

  • Birinci mod arcade, burada kaykayla 20 seviyeyi geçerken kaybolan hayvanları toplamanız gerekecek. Her seviye, sizi çeşitli engeller ve rampalarla mutlu edecek. Toplamda üç hayatınız olacak, düşmemeye dikkat edin ve oyunun sonuna kadar dayanmayı başarın.
  • İkinci mod Free Ride, belirli bir süre içinde parkuru geçip yeterli puanı toplamanız gereken moddur. Ekstra süre kazanmak için özel alarm saatlerini toplayabilirsiniz. Numara yapın ve bonus puanlar kazanın.

Uygulama değerlendirmesi

Editör değerlendirmesi
1 kullanıcı değerlendirmesi
7
Bu uygulamayı değerlendir

İndir oyunÇocuklar Kış Oyunları

PREMIUM SATIN ALIN

v1.0  Orijinal

16.12.2015 - Değişiklikler belirtilmedi.
Çalışma?
0%

Oylar: 0

Yorumlar ile Çocuklar Kış Oyunları üzerinde Android

AAAAGGGGGGRRRR!

Yorum bırakmak için,

lütfen giriş yapın.

Geliştiriliyor...!

Geliştiriliyor...!

Bu düğmeler çalışırken, yıllar geçecek, hatta belki yüzyıllar, ama umutsuzluğa kapılmayın, bekleyin ve ödüllendirileceksiniz! Geliştirme sürecini hızlandırmak ister misiniz? Sosyal ağlarda site sayfalarının yeniden paylaşımını yapın ve arkadaşlarınıza bize dair bahsedin!
Kayıt başarıyla tamamlandı